30 augustus 2015: 13de Calipage Run Wetteren

Op 30 augustus 2015 staat de 13de Calipage Run Wetteren gepland.

Kom ook naar Wetteren op de laatste zondag van augustus en doe mee aan de 13de editie van de Calipage Run! Tijdens deze sportieve afsluiter van de zomervakantie kan je kiezen uit 3 afstanden op verschillende tijdstippen. Voor wie pas gestart is met lopen wordt de 2,5 km – 5 km of 10 km een unieke uitdaging. De doorwinterde joggers en wedstrijdatleten zorgen in Wetteren mee voor kwantiteit en kwaliteit. Vanaf 15.30 u. lokken de allerkleinsten en de jeugd telkens weer de massa naar de Warande.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd ism KRCG.

Voor alle verdere info (starturen, parcours, …)  en voor online inschrijvingen kan je terecht op deze site: http://www.run.calipage.be/

CallipageRun