Dylan: WK-avontuur strandt in de reeksen

Afgelopen donderdag liep Dylan Owusu de reeksen op het WK voor juniores. Hij werd vierde in zijn reeks van de  400 m horden. Net èèn plaats te ver  achteruit voor rechtstreekse kwalificatie naar de halve finale.  Hij liep 52”79, ongeveer een seconde boven zijn PR, en dat was net niet voldoende om met de snelste verliezende tijden te kunnen doorgaan.

Hierdoor had hij natuurlijk wat meer rust in afwachting van de 4*400 waarvan deze morgen de reeksen gelopen werden. Helaas hier ook hetzelfde verhaal voor onze clubgenoot: als vierde over de meet gekomen terwijl er maar drie ploegen rechtstreeks geplaatst waren. De Belgische ploeg, met Dylan als derde loper,  liep in een tijd van 3’10″78 naar de elfde plaats in de totaalstand wat dus niet voldoende was om opgevist te worden met de fameuze kleine “q”.

Hopelijk was het toch een leerrijke en mooie ervaring voor Dylan!