Het Kettinginterview

Wie wordt de nieuwe sterreporter van de KRCG jeugd? Iedere maand interviewt een benjamin, een pupil, en een miniem één van zijn/haar leeftijdsgenoten. In de trommel zitten atleetjes van zowel Gentbrugge, Beernem en Wichelen. Een ideale manier dus om nieuwe meisjes en jongens te leren kennen. Na elk interview wordt een nieuwe naam uitgeloot en de geïnterviewde van vandaag wordt de reporter van de volgende maand. Samen met mama/papa bedenk je een 3-4 tal leuke en originele vragen, waarna je op zoek gaat naar je “slachtoffer”. Het verslag en een selfie van jezelf met je nieuwe vriend(in) bezorg je terug aan de redactie en alles verschijnt in de volgende editie van de nieuwsbrief. De aanzet wordt gegeven door de redactie, maar vanaf volgende maand is het aan jullie. We kunnen alvast verklappen dat Floris Van Hulle, Zoë Dekeyzer en Quinten Braem als eerste aan zet zijn. Enne, ben je nog niet ingeschreven op de KRCG Nieuwsbrief, klik dan als de bliksem op de volgende link, geef je naam en emailadres op en registreer je. Veel plezier!