Tussendoortjes

  • Tijdens het Vlaams kampioenschap hamer voor cad/sch/mas te St Niklaas op donderdag 25 mei werd lijstaanvoerder bij de M70 Chris Dupré nipt van de titel gehouden. Zilver met 27m18 en net 8 cm te kort om de titel binnen te halen. Wim Willems haalde bij de M50 met 24m20 het podium niet maar dat zat er vooraf gezien ook niet in. Presteerde wel sterk bij het gewichtwerpen met 10m90 en bij kogel met 10m10.
    DSC_0201

    Wim in actie met de kogel

 

  • Op zondag 28 mei trok trainer Chris Dupré met een enige atleet naar de meerkampmeeting te Vilvoorde. En het mag ook eens gezegd dat de jongste van de Misplonnekes, Jef dus, heel goed bezig is. Met vijf pr’s, uitgezonderd speer, sloot hij zijn vrije 5-kamp af met als resultaten 5m41 bij ver, 12”83 op de 100m, 13m05 bij kogel, 44m10 bij speer, 2’15”10 op de 800m en een puntentotaal van2654. Uitstekend was hij bij kogel waar hij bij zijn 3de en laatste poging een nog betere had dan de 13m05 van zijn 2de poging maar spijtig genoeg een nul worp. Ook zijn 800m mocht gezien worden waar hij van bij de start het hazenpad koos. Wie mij volgen wil zal zeer hard moeten lopen. Toch was hij over die prestatie minder tevreden en had gehoopt een 2’12” te kunnen lopen. Volgende keer dus.

Chris had er spijtig genoeg maar eentje mee, Laura pas hersteld van een keelontsteking en Ewout had hoofdpijn, maar hij heeft zich zijn namiddag niet beklaagd. Schitterende prestatie van Jef en dit beloofd voor de toekomst.