Oudermeeting 16-09-2017: topwijven en coolpacks

Omdat deelnemen en verslaan tegelijk opgevat zou kunnen worden als een verdoken vorm van narcisme, wil ik het in dit verslag vooral niet hebben over de sportieve prestaties van de mama’s en papa’s tijdens de oudermeeting van 16 september. Ik wil in de eerste en enige plaats de club in het algemeen, en de vrijwilligers in het bijzonder van harte bedanken – in naam van alle deelnemers – voor de unieke gelegenheid die het ons heeft geboden ons eens goed te amuseren, bij te leren, in te spannen, maar ook te ontspannen, en vooral nederig te zijn voor de prestaties van onze kids. Of om iemand te citeren vlak na de 1000m: “Had er iemand naar mij geroepen, kom je bent er bijna, versnel nog even, wel die had ik op zijn bakkes geslaan.”

Bedankt aan de jeugdtrainers, de jury, de vrijwilligers op het veld en in de toren, de mensen achter de toog en allen wie ik hier nog durf vergeten voor hun enthousiaste inbreng. Heel erg geapprecieerd! Ik denk dat ik niet alleen uit eigen naam spreek, wanneer ik zeg dat dit volgend jaar terug op het programma mag staan, al teken ik nog liever dat onze jeugd volgend jaar terug aan de finale van de BvV mag deelnemen.

IMG_0404

Inge en Veronique hebben alle moeite om Krista bij te benen!

Slechts één iemand durf ik hier speciaal vermelden, en dat is mijn co-jeugdreporter Krista Bracke. Ik denk dat niemand kan aanvoelen welke opofferingen Krista moet doorstaan om die 800m te kunnen lopen. Krista, ik had het over nederig zijn, wel je doet veel mensen terug met de voetjes op de grond staan… Prachtig!

Kortom: 16/09 werd een geweldig plezante dag, veel bijgeleerd, oude sterren zijn hier en daar opgestaan en heel zeker werkt dit aanstekelijk voor zij die er niet bij waren. De coolpacks kunnen na het weekend terug in het vriesvak en voor wie er aan twijfelt, een aantal van de deelnemers zal nu zeker de schoenen aanbinden voor een aantal rondjes op het nieuwe parcours van de oefencross in Beernem op 8 oktober. Tot dan!

 

Een link met foto’s vinden jullie hier. Uitslagen zullen er ergens wel zijn, maar daar ligt niemand wakker van…

(M.V.H.)