Bedanking trainers 30-09-2017: afscheid van een grote lichting miniemen, of toch niet?

IMG_0524Ze baden niet in weelde: verenigingen die een overschot aan trainers hebben. Bij KRCG zijn we dan ook uitermate verheugd dat we niet minder dan 18 trainers mogen bedanken voor hun tomeloze inzet van het voorbije jaar. De jeugd was er uiteraard ook om hun trainers in de bloemetjes te zetten, en om te snoepen van de massa’s chips, koekjes, cake en andere gezonde sportvoeding. Mag het voor een keer? Ze lopen het er wel van af tijdens de volgende training. Een toerke meer… onze atleetjes draaien er hun hand niet voor om.

Maar toch nog even heel luid roepen: “Dank je wel Robbie, Fleur, Corine, Loes, Filip, Bjorn, Katrien, Inge, Natalie, Melissa, Kelly, Natasha, Karine, Eli, Chris, Peter, Pieter, Leopold. Bedankt voor jullie inzet, geduld en uiteraard voor jullie deskundige begeleiding.” Al deze mensen werken onder de coördinatie van Natasha Dupré. Een job meer of minder… Natasha neemt het er graag bij.

IMG_0528Een grote lichting miniemen zwaait af. Traditioneel zou dit betekenen: weg uit de jeugdwerking en hup de grote boze wereld in. KRCG past echter vanaf dit jaar zijn jeugdwerking aan en begeleidt zijn jeugdatleten nog wat langer. De nieuwe aanpak kon op veel bijval rekenen bij de ouders die – voorafgaand aan de receptie – aanwezig waren op het infomoment. We kijken er alvast naar uit.

KRCG jeugd on the move!

(M.V.H.)