Cross Cup Mol : 05-11-2017

Individueel de Cross Cup lopen, het is er niet velen gegeven binnen onze club maar toch zijn er elk jaar wel een paar gegadigden die er zich aan wagen. Dit jaar lijkt niet anders te zijn en dus trokken er enkele naar het verre Mol voor de eerste individuele CC manche van het seizoen.

Openen doe ik met de scholieren heren waar ene Lennert Dewulf de shoes dichtknoopte en dan weet je het wel. Liever dood vallen dan te plooien en het was blijkbaar dit keer niet anders met onze Lennert. Twee noorderburen bleken te sterk in het Molse zand, maar daar achter knokte Lennert zich naar de 4e pl, oftewel de tweede Belgische en dat oogt toch wel mooi op een sterk deelnemersveld. Hopelijk einde deze maand bevestiging in Roeselare, ondergetekende komt het graag bekijken, ondertussen een dikke proficiat aan Lennert! In dezelfde wedstrijd werd Wieter Annaert 24e en daarmee lijkt Wieter terug de goede weg te zijn opgedraaid.

Bij de cadetten heren tekende Rob Van Den Bogaert voor een 13e pl terwijl Luka Leroy op de 18e pl beslag legde. Let wel, ook hier enkele buitenlanders in de strijd zodat Rob eigenlijk 8e Belg werd. Niet mis toch en dit allemaal op 53 atleten.

Zoek niet naar dames / meisjes in de uitslagen en dus ook niet in dit relaas en dus blijven we bij heren, de seniors wel te verstaan waar Jennen Mortier het verre van slecht deed met een 12e stek. Op de korte cross tekende Bert Misplon voor de 15e pl en bij de Masters 55+ hadden we een primus; zijnde Toon Van Cauteren die in het Molse zand het laken netjes naar zich toe trok.

ALLE UITSLAGEN