Wijnactie KRCG 2017

KRCG

Beste KRCG sympathisanten,

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht willen jullie wellicht nog een wijnvoorraad inslaan. Of jullie zoeken nog naar een geschikt (relatie)geschenk voor de feestdagen? De multimediagroep van KRCG heeft – in samenwerking met Leirovins Wijnen uit Wetteren – een selectie gemaakt van 3 witte en 3 rode wijntjes en een Cava in subtiel andere prijscategorieën. Nieuw trainingsmateriaal, een piste en kantine die de KRCG spirit mooi uitstraalt, nog betere begeleiding van onze atleten… het zou zomaar eens allemaal kunnen verwezenlijkt worden. Van Kangoeroes tot Masters, iedereen zal er bij gebaat zijn. Bovendien kunnen we – dankzij de mooie aanbieding die Leirovins Wijnen ons heeft gemaakt – de wijnen aanbieden aan quasi dezelfde prijs als in de winkel. Hiermee doen jullie niet alleen een uitstekende zaak, jullie steunen er tevens onze fijne, warme atletiekvereniging mee.

Kopen dus die wijn. Laat de jeugdatleetjes maar eens goed reclame maken bij de oma en opa, bij de tantes en de nonkels. Loop eens langs bij de collega’s op het werk. En sla uiteraard zelf jullie voorraad in. Hierna vinden jullie een mooi overzicht van de zes aangeboden wijnen, opgesteld door Dorine van Leirovins Wijnen. Bij het lezen ervan alleen al krijg je zin in een glas wijn… Jullie vinden hieronder eveneens de prijzen, per fles en per doos van 6.

prijs per 6 prijs per fles
Wit 1: Harmonie de La Taste 2016  – Côtes de Gascogne – Colombard/Sauvigon/Ugni-Blanc (Frankrijk)  €             45.00  €                7.75
Wit 2: Domaine Preignes le neuf 2016 – Chardonnay Prestige (Frankrijk)  €             55.00  €                9.50
Wit 3: Sierra Ibérica 2016  Bierzo – Godello (Spanje)  €             65.00  €             11.25
Rood 1: Domaine Castelnau 2016 – Vin de Pays d’oc Merlot/Cabernet Sauvignon (Frankrijk)  €             45.00  €                7.75
Rood 2: Parcelle  # C5 « Ecureuil » 2015 – Bordeaux – Merlot (Frankrijk)  €             55.00  €                9.50
Rood 3: Julia Kemper 2012 – Vinhas Selecionadas Dão – Touriga Nacional/Alfrocheiro/Tinto-Roriz/Jaen (Portugal)  €             65.00  €             11.25
Cava Maria Casanovas Brut de Brut – Macabeo/Parellada/Xarel.lo (Spanje)  €             68.00  €             11.75

Rode wijnen2

De wijnen kunnen worden besteld tot en met maandag 11 december. De bestelbonnen liggen in de kantine, of zijn te downloaden door de volgende link te openen: Bestelbon Wijnactie 2017. Bestellen kan via het invullen van de bestelbon en afgifte in de kantine, via mail naar marijnvanhulle@hotmail.com of rechtstreeks aan Jörgen Lammens, Frits De Baets of Marijn Van Hulle. Betalen kan via overschrijving op de KRCG wijnrekening BE76 3900 4435 2495 met vermelding van jullie naam. Het bedrag kan ook rechtstreeks aan Jörgen, Frits of Marijn afgegeven worden. De bestelling kan worden afgehaald in de kantine op vrijdag 15/12, woensdag 20/12, vrijdag 22/12 en woensdag 27/12. Op woensdagen kan dit van 18:45 tot 20:30 en op vrijdagen kan dit van 19:15 tot 21:00.

We hopen op jullie massale en enthousiaste medewerking om van deze wijnactie een geslaagde campagne te maken.

Hartelijk dank, namens de KRCG multimediagroep, Jörgen Lammens, Frits De Baets en Marijn Van Hulle