Inkomkaarten voor IFAM op 10-02-2018

Op 10 februari zal in de Gentse Topsporthal voor de 6e maal de IFAM plaats vinden, de “International Flanders Athletics Meeting”. Outdoor is deze meeting reeds uitgegroeid tot een van de grootste in zijn branche, indoor timmert men nog wat aan de weg maar 2018 wordt zeker een (grote) stap voorwaarts.

Wenst u deze meeting bij te wonen dan kan u kaarten bekomen via de club aan voordeeltarief en dit aan 6€ ipv 10€ aan de kassa. Bestellen moet wel vóór 24 januari en dit via :

  1. op het secretariaat van KRC Gent Atletiek
  2. via christiaan.dupre@telenet.be

Kom op deze internationale meeting supporteren voor onze eigen atleten; Dylan Owusu, Shari Lammens, Sarah Rutjens, Imke Vervaet…(e.a.) met als klap op de vuurpijl Eline Berings die op de WK-indoor limiet mikt!

Uit het internationale gezelschap pikken we er regerend Europees Kampioen 1500m Marcin Lewandowski uit en natuurlijk de nu al legendarische Dafne Schippers op de 60m, die – vers vernomen uit goede bron – meer dan waarschijnlijk de andere Nederlandse (meerkamp) toppers als Anouk Vetter en Nadine Visser zal meebrengen.