KvV Rotselaar – Cross Cup 11-02-2018 – Lennert primus !

Zo goed als half februari en dan is het tijd om de stilletjes aan warm te lopen voor de belangrijkste wedstrijden van het cross-seizoen, de kampioenschappen.

Rotselaar, een manche in de Cross Cup, steek al een paar jaar van start met het Vlaams Kampioenschap, op zondag 11 februari was het niet anders.

Aangezien we niet “live” aanwezig waren beperken we ons tot enkele uitslagen, zijnde van cadetten tot en met seniors, voor de masters in de divers categorieën verwijzen we graag naar de uitslagen.

Aanwezig of niet, we kunnen er niet naast kijken bij de scholieren heren °2001 waar Lennert Dewulf netjes de Vlaamse titel in zijn achterzak stak. Proficiat Lennert en hou je niet in om straks in Brussel dit nog eens over te doen. Bij de een jaar jongere scholieren liep Jef Misplon naar een 14e pl, niet mis toch.

Nog eentje die rijp was voor het podium was Silke Vlaeminck en dan zitten we bij de dames 1e jaars scholieren. Deed het ook al prima, won niet zoals Lennert, maar met dat zilveren hangertje zal ze zeker ook wel tevreden zijn. Knap! Om bij de dames te blijven kijken we even naar de resultaten bij de seniors waar we Jolien Deschaepmeester terug vinden op de 29e pl en eerder op de dag was Rune Bossu bij de cadetten heren (1e j) al op een 27e stek geëindigd. Bij de oudste cadetten dames werd Nilay Capa 13e en bij de oudste cadetten heren liep Seppe Verstraete naar een knappe 9e plek, Tijs Verschuere werd ietsje later 12e.

Bij de heren waren de ogen gericht op Jennen Mortier en in een sterk gezelschap liep Jennen naar de 17e pl, opgelet, dit is een overall uitslag met buitenlanders en “Waaltjes” inclusief. Het gros van de Racingers kwam aan de start in de korte cross bij de heren en dar mogen we volgende uitslagen noteren : Hannes D’Heer werd 29e, Jeroen Meuleman 34e, Louis Misplon 49e en Michiel Christiaens 56e.

FOTOALBUM (Jimmy C.)