Het WK Indoor van Eline Berings

16e van de wereld betekent dat dus en wetende dat de 60mH de laatste jaren in de breedte enorm sterk is geëvolueerd. Op zich zal Eline daar wel blij om zijn, anderzijds, zoals ze zelf aan Atletieknieuws vertelt, blijft ze een beetje op haar honger zitten.

Op vrijdag zette ze nog een chrono van 8″20 neer en dat was maar net genoeg om door te stoten naar de 1/2 finales op zaterdag. De forme was nochtans goed, dat had Eline bewezen op de voorbije wedstrijden in Gent maar die ene klepper ontbrak nog. (lees : chrono van 8″00 of er net onder) En waarom zou die er niet kunnen uitkomen in de halve finale moet ze gedacht hebben.
Met een reactietijd van 0’129 leek ze alvast goed op weg in haar halve finalerace maar het mocht uiteindelijk niet baten. (LEES) Het werd een eind chrono van 8″14, volgens sommige bronnen teleurstellend. Of dat zo is laten we aan Eline zelf over, al wist ook zij wel dat dit niet snel genoeg kon zijn voor een finaleplaats.

Anderzijds…16e van de wereld zijn op een zoals hoger reeds beschreven (zeer) sterk nummer… wie doet het Eline na, na twee jaren van zware blessureleed ???

DIKKE PROFICIAT ELINE !