Eline piekt op Pinkstermaandag in Tilburg: 12″93!

Na een haar sterkste seizoenstart ooit bezorgde Eline Berings zichzelf een pracht van een Pinksterweekend. Op zaterdag had ze zich op de Vlaamse kampioenschappen reeds verzekerd van een ticket voor Berlijn met een evenaring van haar Racing-clubrecord (13″04). En blijkbaar gaf dit ticket haar vleugels want op Pinkstermaandag vloog ze nog een flink stuk vlugger over de horden:  met 12″93 haalde ze vlot de overwinning binnen en zorgde ze voor de 4e beste Europese prestatie van dit seizoen!

Dylan Owusu kaapte op diezelfde meeting ook de overwinning weg: hij liep zijn 400 h in 52″50. Hopelijk kan hij één van de komende meetings zorgen voor een uitschieter die hem ook naar Berlijn brengt.

Ook Yestin Scheldeman en Laurens De Greef zakten af naar de T-meeting en liepen  er de 100 m respectievelijk 10″79 en 11″27

Fotoreportage (van Jimmy)

Uitslagen T-meeting 2018