Supporter voor Eline & Bashir in Berlijn

SUPPORTER VOOR ELINE & BASHIR IN BERLIJN

Bij het publiceren van dit artikel is het nog net 3x slapen en het EK Atletiek staat letterlijk voor de deur. Van 6 t.e.m. 12 augustus gaan de Europese atleten immers aan de slag in Berlijn, inclusief 2 KRCG-atleten !
In haar nu al memorabel seizoen mag Eline Berings ons land vertegenwoordigen op de 100mH, Bashir Abdi gaat aan de slag op de 5000m en de 10000m.

Bashir gaat dinsdagavond 7/8 als eerste aan de slag op de 10000m, afstemmen op de diverse kanalen die het EK uitzenden om 20u20. De 5000m staat zaterdagavond om 20u55 geprogrammeerd, beide wedstrijden zijn een rechtstreekse finale !

Woensdag 8/8 kruipt ons Eline een eerste maal in de startblokken voor de reeksen van de 100mH (10u10) en zonder ongelukken zien we haar op donderdagavond 9/8 terug om 19u25 voor de halve finales en om 21u50 voor de finale.

Wij duimen alvast voor beide atleten, Sporza, Eurosport en BBC zijn de toonaangevers in het uitzenden, maar op onderstaande websites kan men ook het gebeuren volgen / raadplegen :
algemene info EK Berlijn
officiële EA-site
local website Berlin’18

©foto : Jörgen L. & Jimmy C.