KRCG-QUIZ 2018 : Zege voor Team2B

Op zaterdag 13 oktober passeerden 17 ploegen de inschrijvingstafel voor de 6e editie van onze jaarlijkse quiz. Enkele vaste waarden maar ook enkele nieuwe teams kwamen aan de start in een poging om de overwinning mee te graaien.

Al speelde niet iedereen voor de overwinning natuurlijk, maar vooral voor het plezier. En dat het een plezante bedoening werd zullen we geweten hebben. De ploeg van “Kzoetduustkerenzehen” probeerde al voor de 6e maal de winst te pakken maar ook al zaten ze op de eerste rij, ook dit jaar lukte het niet en kwamen ze uit op een dichte ereplaats. “Lappetem Nie” was al blij dat ze een plaatsje hoger eindigden dan vorig jaar, hun doel is om dit ieder jaar te herhalen….maar het is nog een lange weg naar de top voor hen. Wonnen wel de prijs voor de schiftingsvraag, dus ook hier tevreden gezichten.

Waar sommigen hun team-naam halen bleef ook dit jaar een raadsel voor de organisatie, je zal maar op “De Handwasvarkentjes” komen! Sleepten wel een knappe 2e plaats uit de brand, op 7 pt van de winnaars. De winnaars die in het verleden ook al met de hoofdprijs gingen lopen, namelijk het team uit Wichelen, “Team2B”. Proficiat !

Langs deze weg nog eens een dikke “Dankuwel” en proficiat aan alle deelnemende teams, of je nu vooraan eindigde of achteraan.

Volgend jaar tekenen we voor de 7e editie, in principe op zaterdag 19 oktober 2019! Tot dan ?

Uw quizmaster !