BK Meerkampen Indoor : Titel voor Vita Van Belleghem

Afgelopen weekend, 2 en 3 januari werd gestreden voor de nationale indoor titels in de meerkamp.

De hoofdvogel werd afgeschoten bij de masters dames waar Vita Van Belleghem in de categorie W40 met de titel aan de haal ging in de vijfkamp, inclusief nieuw CR. Vita verzamelde in totaal 2.723 pt. Naast de Belgische titel pakte ze meteen ook de Vlaamse titel, wat ons logisch lijkt natuurlijk.

Bij de scholieren heren kwam Jef Misplon aan de start van de zevenkamp. Jefke deed het MEER dan behoorlijk en trok zijn goede lijn van de laatste weken door. Pakte knap het brons, eveneens met een nieuw CR. Jef verzamelde in totaal 4.818 pt en waarom de MEER in de vorige zin in hoofdletters staat ? Wel, Jef presteerde het om in alle 7 de nummers een nieuw PR neer te zetten ! Prachtige prestatie dus en volgens het geheugen van onze secretaris moet dat een unicum zijn.

Het volledige uitslagenbord, met ook de resultaten van de aparte nummers, kunnen bekeken worden op deze pagina.