Start outdoorseizoen

Na een relatief rustige periode die voor vele atleten gekenmerkt werd door opbouw en/of stage lonkt het nieuwe seizoen op de buitenpiste! Velen kijken hier steevast naar uit, en staan dan ook te popelen om zich te tonen op de diverse nummers. Het eerste kampioenschap en dus de eerste krachtmeting om de waardeverschillen al eens te testen is traditioneel het PK. Dit jaar worden de provinciale titels op zaterdag uitgereikt in Deinze en op zondag in Lebbeke. Er staan alvast heel wat eigen atleten op de startlijst, dus we kijken al reikhalzend uit naar de geleverde (top)prestaties! Om onze deelnemers maximaal te kunnen ondersteunen vinden jullie hierbij een klein overzicht van welke nummers wanneer plaats vinden:

  • Zaterdag (Stadionlaan 5, 9800 Deinze)

    • Mannen: 100m, 200m, 800m, discus, kogel en hoog.

    • Vrouwen: 400m, 1500m, 3000m (niet voor Cad), hordennummers, speer, hinkstap en ver.

  • Zondag (Koning Albert I-straat 124, 9280 Lebbeke)

    • Mannen: 400m, 1500m, 3000m/5000m (niet voor Cad), hordennummers, speer, hinkstap, polsstok en ver.

    • Vrouwen: 100m, 200m, 800m, discus, kogel, hoog en polsstok.

Het programma start telkens om 12u. Het laatste nummer vangt aan omstreeks 18u-18u30. Wij wensen iedereen alvast heel veel succes dit weekend, forza racing!

Volgende week staat dan weer de eerste meeting op onze eigen piste gepland. Dan snijden onze cadetten en scholieren het hoofdstuk van de BvV’s/Interclubs aan. Het leuke hieraan is dat we hierin aantreden als het team KRC Gent. En wat is er leuker dan te supporteren voor een team? Iedereen is dus meer dan welkom om onze eigen atleten naar ongekende hoogtes te schreeuwen. Als lid van de club kom je dan ook nog eens gratis binnen! Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar helpende handen allerhande. Wil je dus een gevarieerde dag? Neem dan zeker contact op met het secretariaat. Dank bij voorbaat!

Vorige
Vorige

Provinciaal Kampioenschap A.C.

Volgende
Volgende

EK Indoor Masters