BK & V.A.L. KAMPIOENSCHAP MEERKAMP INDOOR 2015

Twee KRCG-atletes schreven zich in voor dit dubbel kampioenschap in de Gentse Topsporthal, master Vita Van Bellegem en juniore Shari Lammens. Eerstgenoemde ging al op zaterdag aan de slag en ik pluis asap het uitslagenbord (dat ons online in de steek laat) er op na om de resultaten van Vita te vermelden. Maar als ik het op zondag goed zag passeren tussen alle uitslagen door werd Vita 7e ? Volgt meer over dus.

Shari Lammens

Shari Lammens

Juniore Shari Lammens op zondag aan de slag dus en ondanks dat ze geen al te hoge score haalde deed ze het toch schitterend. Klokte als opener 9″07 op de 60mH en enkel favoriete Noor Vidts deed beter. Bij het chaotisch verlopen hoogspringen haalde ze 1m50, met dank aan de organisatie. 8m74 met de kogel was voldoende om stand te houden op de 4e pl voor het BK, Shari stond toen 3e voor het V.A.L. kampioenschap. Na het verspringen (4m88) kwam alles na de top 3 op een zakdoek te staan en moest de afsluitende 800m dus uitsluitsel brengen. Een gewaagde gok van Shari leverde een schitterend resultaat op want wat niemand meer verwacht had maakte ze waar : brons op het V.A.L. kampioenschap en 4e op het BK meerkamp, en niet tegen de minste. Proficiat !