Gents Sportawards: nominaties voor Bashir en Sportaround!

Abdi Bashir is genomineerd in de categorie Gentse sportman van het jaar in het kader van de Gentse Sportawards.  Jullie kunnen hem helpen door  te stemmen via dit stemformulier  . Wie de andere genomineerden zijn houden we  hier geheim. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de concurrentie stevig is. Een reden te meer dus om Abdi een duwtje in de rug te geven.

Ook  Sportaround vzw is geselecteerd in de categorie ‘sport en community trofee’. Deze organisatie ligt een aantal mensen binnen onze club nauw aan het hart. En bij  vele Racingers ligt de  succesvolle Music for Life–uurloop nog vers in het geheugen.  Vermits deze  trofee gaat naar het meest verdienstelijk project dat een brug slaat tussen sport en samenleving, denken we dat Sportaround zeker jullie stem verdient.

Stemmen kan tot en met 20 februari.

Gentse Sportawards

Wil je nog meer te weten komen  over de Gentse Sportawards, het jaarlijks event waar Gentse kampioenen gehuldigd worden en de Trofeeën voor Sportverdienste worden uitgereikt, klik dan hier.