4 x 200m ploegen lopen CR’s !

Tijdens de jaarlijkse aflossingswedstrijden indoor van KAA Gent, waar nogal wat KRC Gent ploegjes aan deelnamen, werden door de cadetten en scholieren heren knappe prestaties geleverd.

Een drukke (indoor)periode is ons aan het passeren en dan gebeurd het wel eens dat er een of andere wedstrijd te laat aan bod komt in onze verslaggeving. Onze excuses, zeker nu aan de heren die in onderstaande staan, want zij hebben toch wel voor een klinkende prestatie gezorgd.

Indooraflossingen van KAA Gent – Zondag 14/02/2016

De cadetten Simon Buffel, Thor Lampo, Lorenzo De Visscher en Kingsley Ampofo verpulverden het oude record op de 4x200m (1’42”74) van Arnaud Vanbekbergen, Creo Rahoens, Ewout Van Wambeke en Matthias Van Damme. Nieuw record 1’39”45. Zij werden hiermee tweede na KAAG.

De scholieren Wout Cherlet, Tibo De Smet, Robbie Vera en Arno Rogge deden er nog een schepken bovenop en verwezen het oude record op deze afstand van Jelle Beeckman, Jasper Maeckelberg, Frederik Van De Steen en Lennert De Witte naar de verdoemenis. Nieuwe recordtijd 1’32”40. Oud record stond sedert 06/02/2005 op 1’36”73. Nog vermelden dat zij hiermee KAAG achter zich hielden.

Deze uitslagen beloven voor deze zomer.

Naast de heren was er ook een meisjesteam dat  zijn beste beentjes voorzette: de miniemen meisjes Van Hulle Oona, D’Hauwers Femke, Capa Nilay  en Owusu Beryl liepen een tijd van 2’00″33. Een verbetering met meer dan 2 seconden van het CR uit 2014, dat toen neergezet werd door Marthe Ingels / Marie Reyntens / Luna De Plu / Jill Bracke.

Met dank aan Chris voor de berichtgeving.

Note : bij deze de oproep dat in geval van dergelijke prestaties, de redactie steeds op de hoogte mag worden gesteld met een verslagje, wij kunnen nu eenmaal niet overal tegelijk zijn !