Belgisch record bij 4 *400 juniors – BK Goud voor Toon Van Cauteren

Het winterseizoen mag dan misschien wel op z’n laatste beentjes lopen, een aantal Racingers lopen deze dagen op hun vlugste beentjes, zowel indoor als in de cross.

Ik citeer hier eventjes coach Werner Vermeire dit op Facebook het volgende gepost heeft:

Onze junioren Creo Rahoens, een wederoptredende Arnaud Van Bekbergen, Davide Petralla en Dylan Owusu hebben deze middag op het open kampioenschap van het Brussels gewest het BR van de junioren naar flarden gelopen. Nieuwe tijd 3.26.64. Pikant detail : het vroegere was reeds in ons bezit. De aanval op ons record bij de seniores is gestrand op 4 hondersten. Dus we houden het. Prachtige dag dus voor KRCG!’

Ter aanvulling: het vorige record uit 2007 was 3’29″69 en werd toen gelopen door Thomas Ketelaere, Matthias De Beule, Bert Misplon en Lennert De Witte.

Toon Dour

Toon, al ploeterend op weg naar de titel

Over naar de cross nu waar vandaag  het BK master afgewerkt werd, in de marge van het Crosscup-gebeuren te Dour. Toon Van Cauteren hoopte er zijn eerste Belgische cross-titel binnen te halen en deed dit ook met sprekend gemak… zo leek het althans voor ons.

Een overzicht van al de Racing-masters op het BK werd reeds door Wim Willems op Facebook gepost, en ik herhaal het hier met plezier nog eens:

55+

Goud: Toon Van Cauteren

35+
13 Wim De Bois
14 Steve Van Damme
19 Rembert Jans

45+
9 Filip Rahoens
11 Walter Verstraeten
14 Sam Samain
18 Thierry De Vreese
23 Ludo Fockedey


50+
6 Frits De Baets

+60

9 Roland De Bois