BK Meerkampen Indoor 4 & 5/02 2017

Het ligt niet aan de redactie van KRCG, maar bij onze eerste atlete die deelnam, master Vita Van Belleghem, is het wat zoekwerk naar de uiteindelijke uitslagen. Half wel en half niet en we hopen dan maar dat het zoekwerk het correcte resultaat heeft opgeleverd. In het algemeen klassement eindigde Vita 3e, maar in de leeftijdscategorie V40 werd ze 1e. Werd het nu dus goud of brons, we waren er niet bij dus Vita…. vul gerust zelf aan. Wat we wel te weten zijn gekomen is dat Vita 2681 pt verzamelde in haar vijfkamp wat haar op amper 3 pt bracht van haar eigen CR.

Jef Misplon ging bij de cadetten heren zijn kans wagen en dan moet het over 6 proeven, de zeskamp dus. Dat ze bij de “Misplonnekes” van alle markten thuis zijn weten we naderhand wel al en Jef zal na dit BK zeker ook de smaak te pakken hebben. Was van bij de eerste proeven goed op dreef en zou uiteindelijk 4e worden op amper 13 pt van het brons. Knap gedaan van Jef !

Lorenzo De Visscher was onze 3e clubgenoot en dit in de 7-kamp bij de scholieren heren. Hem verging het iets minder goed, werd 14e op 15 deelnemers maar het moet gezegd dat het verdorie ook niet de minsten waren waar Lorenzo het moest tegen opnemen.

J.L.