Masters sluiten seizoen in stijl af op KVV – PK te Kessel-Lo

Zaterdag had het KVV en PK voor de masters plaats. Onze verslaggever ter plaatse was Roland De Bois.

“Het pisteseizoen voor onze masters werd in stijl afgesloten. Goud en provinciale leeuwtjes voor ons Beernems trio Sabine Versluys, Ilse Rotsaert en Wim De Bois, deze laatste op twee verschillende proeven.

Op de 400m horden zorgden zowel Ilse met een tijd van 1’17″42 bij de W40 en W45-er Sabine met 1’36″36 voor deze podia. M40-er Wim De Bois won zelfs met ruime voorsprong van de jongere masters met 1’03″66.

Onverhoopt resultaat voor deze pistiers. Wim kon net op de middag ook nog beide titels in het hoogspringen bemachtigen met een sprong van 1m65.

KVV Masters 2017 Wim De Bois in actie

Onze niet Beernemse Racingers dan:  M45-er Sam Samain liep er de 5000m nog in fris weer, zonder zon, en hij haalde de provinciale titel met een tijd van 17’19″68, wat ook goed  was voor Vlaams zilver.

M35-Jans Rembert kwam voor de 200 en 400m:  hij haalde 27″34 op de halve en 59″68 op het volledig ovaal  wat resulteerde in 2 provinciale titels en 1 x brons op Vlaams niveau.
De Racing-werpers kwamen ook goed voor de dag met Patricia Van Delsen die Vlaams en provinciaal kampioen werd bij de discus W45 met een worp van 28m25 en daarnaast in het kogelstoten dit nog eens overdeed met een afstand van 8m29 als resultaat.

KVV Masters 2017 Patricia podium

 

Bij de M45 speerwerpen haalde Walter Verstraete Vlaams brons met  een worp van34m84.

M45-er Wim Willems was de pechvogel in het kogelstoten alwaar hij in de laatste ronde zijn 3de plaats kwijt raakte, met 9m80 was net even ver of de nummer drie doch de tweede beste worp gaf de doorslag. Jammer maar ook dat is sporten. Wim kon alvast nog een provinciaal schildje wegkapen met het discuswerpen waar hij 28m32 haalde.

KVV Masters 2017 Wim Willems podium

 

Een mooie masterdag!”

Results 

Foto’s (met dank aan Wim Willems)