Jennen Mortier via Roeselare naar het EK veldlopen

Naar jaarlijkse traditie worden in het laatste, of op één na, weekend van november de tickets verdeeld voor het EK veldlopen en dat gebeurt steevast te Roeselare. En als er één Ratje is die daar goed uit de voeten kan dan is het wel Jennen Mortier en dit jaar was het niet anders. Werd deze keer knap 4e belofte in de seniorenrace en aangezien het verschil met de eerste amper 6″ was konden de selectieheren niet anders dan Jennen toevoegen aan de EK-selectie.

Als ik me niet vergis – corrigeer me gerust Jennen – wordt dit een 3e deelname op rij, na een 49e en een 21e pl in de voorgaande edities. Op 9 december kunnen we dus afstemmen op de livestream van het EK, dit jaar te Tilburg, m.a.w…..zo ver is het niet rijden. Succes Jennen !

Voor de resultaten van enkele andere KRCG-atleten in Roeselare verwijzen we graag naar DEZE PAGINA waar alle uitslagen te vinden zijn, maar we gaan er wel nog eentje uitpikken die toch voor een sterke prestatie zorgde, met name Femke D’Hauwers die bij de cadetten dames op een schitterende 3e pl eindigde, dit op amper 5″ van de winnares! Proficiat Femke !

FOTOALBUM ROESELARE (Jimmy C.)

Meer over het EK veldlopen :

LINK ATNI

HOMEPAGE EK TILBURG

J.L.