BK veldlopen Masters : 03-03-2019 – Tessenderlo

Op het einde van een vrij lang seizoen mochten de masters nog eens de spikes dichtknopen in het verre Tessenderlo, dit om hun BK te betwisten.

Tenzij ik er ergens een over het hoofd gezien heb maakten 9 Ratjes de toch wel verre verplaatsing, voor moed en opoffering verdienen ze dus alvast een 10/10. Mocht er toch eentje aan het oog ontsnapt zijn, geef gerust een seintje.

Hopelijk klopt ook de telling der plaatsen een beetje en dan komen we uit bij 4 knappe top 10 plaatsen voor onze masters.
Nele Scherre sloot haar toch wel knap seizoen af met een 9e pl bij de W35, Philip Rahoens bevestigde met zijn 7e stek in de categorie M50 eveneens zijn regelmaat van de voorbije winter. Als Carine De Bruycker nog eens de veldloop spikes aandoet dan kan je er ook een weddenschap mee aan voor de top 10, deed het netjes in de W50 reeks met een 7e pl. Steve Van Damme tenslotte was de vierde die we in de top 10 mochten noteren op dit BK, Steve knokte zich naar een mooie 8e pl bij de M35 mannen.

Ietsje tekort om in de hierboven beschreven alinea te komen kwam Thierry De Vreese die een 12e pl liet noteren bij de M45, Wim De Bois die beslag legde op de 13e pl bij de M40 en Kurt De Smet die 18e werd, eveneens bij de M40. We schrijven “ietsje tekort”, maar we zijn er vrijwel zeker van dat deze heren ook best tevreden zijn met hun prestatie.

Tenslotte noteren we nog twee resultaten van heren in de M40 categorie; Rembert Jans sloot zijn veldloopseizoen af op een 27e pl op dit BK, Christophe Stokx liep zich naar een 42e pl in deze titelstrijd.

UITSLAGENBORD