Spektakel verzekerd te Gentbrugge met de nationale interclub dames op zaterdag 18 mei 2019

De beste atletiekclubs van het land mogen op zaterdag 18 mei afzakken naar het Wouter Weylandstadion want onze club organiseert dan de nationale interclub voor dames! Er zullen dus heel wat topatleten aan de start staan uit deze clubs: RCG-RESC-CABW-OEH-DAMP-AVLO-ACME-ASVO-DEINHAC en ROBA. Spektakel verzekerd dus.

Parkeren kan, zowel voor atleten als toeschouwers, op de parking op 25m van de ingang in de F.Burvenichstraat alsook op parkeerplaatsen aan het station van Gentbrugge. De kortste weg naar het stadion is dan over de parking van de Carrefour (die zelf enkel voor klanten beschikbaar is). (kaart/ligging beschikbaar hieronder)

Info voor de clubs : voor elke club wordt één fotobadge voorzien, af te halen de dag zelf op het secretariaat. KRC Gent zal ook zelf voor een uitgebreide fotoreportage zorgen, met zoveel mogelijk atleten in beeld.

UITSLAGEN

UURROOSTER & INNFO

LIGGING STADION / INGANG