Werpersmeeting OLSE opent het zomerseizoen

Laten we een kat een kat noemen en deze 1e meeting mag dan ook een beetje beschouwd worden als opwarmertje voor de zomermaanden, maar een Ratje trekt zich daar niet veel van aan dus veel tegenstand of niet….de resultaten van onze atleten mochten er best wezen zo vroeg op het seizoen. In het kleine deelnemersveld waren ze zelfs goed voor 3x winst en al werden er nog geen klinkende afstanden gegooid…. ’t was toch al méér dan behoorlijk, een kort overzicht:

Remi Malengreaux opende zijn hamerslingeren in 2019 met een beste poging van 62m70, goed voor de zege. De andere man onder de deelnemers der Ratjes was Wim Willems, hij koos voor het discuswerpen en schudde als beste poging een worp van 23m33 uit de pols.

Drie atleten bij de dames in de werpring en dan vinden we Marleen Van Parijs terug bij de masters dames, ook al met de hamer, die 32m89 liet opmeten. Bij de seniores dames een eerste optreden in de KRCG-kleuren voor Wege Vanbaelenberghe, eveneens met de hamer, en zij stak de zege op zak in Merksem met 47m22. Eveneens eerste optreden voor Chucha Vanbaelenberghe in dezelfde discipline bij de scholieren dames. Zij “hamerde” zich met een beste poging van 42m51 naar de zege.

Met dank aan Bernard Vanbaelenberghe voor het bericht en de foto’s.