Imke imponeert tijdens T-Meeting in Tilburg (10-06-2019)

Op Pinkstermaandag trok Imke Vervaet naar de T-Meeting in het Nederlandse Tilburg…op zoek naar de WK-limiet ?

En je zal er maar de verplaatsing naar Nederland voor maken. Op de 100m lukte Imke een chrono van 11″64, net boven haar eigen CR/PR en dat leverde haar een knappe 3e pl op. Er stond behoorlijk wat wind in Tilburg maar gelukkig, met +1.7 werd alles netjes in de tabellen geschreven. 

Hét nummer waar Imke al sinds aanvang van het seizoen in uitblinkt is echter de 200m en daar komt die dekselse WK-limiet (23″02) heel dicht. Zou het in Nederland dan lukken?  Imke knalde van iedereen weg en ging bij onze Noorderburen de zege op zak gaan steken in… 23″12. Een dijk van een tijd maar helaas…met +2.8 wind niet geldig te registreren.

Hoe dan ook weten ze het over de grens nu ook wie Imke Vervaet is, duimen dat het lukt bij de volgende, als ik me niet vergis in Lokeren op 23/6?

Jimmy trok naar Tilburg op zijn vrije dag en bracht DEZE foto’s mee, bedankt.