Vlaams Kampioenschap Hamer Cad/Schol/Mas

Laat ik beginnen met de enige man van het trio dat naar Izegem trok, Wim Willems, die zijn beste beentje mocht voorzetten in de categorie M55. Kwam uit met zijn beste worp op 20m98 en dat leverde hem brons op.

Nog bij de masters, maar dan bij de dames kwam Marleen Van Parijs in actie en dat die in forme zit zullen ze geweten hebben ginderachter. Gooide als het ware de tegenstand op een hoopje en pakte met 32m84 (en een SB) ruim het goud in de categorie W55. Proficiat!

Eentje in de jongeren categorieën en dan komen we bij scholiere Chucha Vanbaelenberghe. Zit ook in de goede flow en tijdens de opwarming leek ze deze ook door te trekken. Maar volgens onze spotter ter plaatse sloeg dan de stress toe en ging het licht uit. Doodjammer natuurlijk als je ziet dat Chucha met haar beste worp van 41,00m nog het zilver binnen haalt en da’s amper 27cm minder dan de winnares. Wedden dat hier nog een revanche komt deze zomer! Toch proficiat met het zilver en trek je daar maar aan op Chucha. (met dank aan BVLB voor de info)

UITSLAGEN

Marleen Van Parijs

Chucha Vanbaelenberghe