Guldensporenmeeting KKS-Kortrijk 13-07-19

Laten we beginnen met Wege Vanbaelenberghe die met de hamer, na een klein dipje, stilaan terug de goede swung aan het vinden is. Haalde in Kortrijk 48m38, werd er 3e mee en het zou me niet verbazen als ze straks op de eigenste Gentse Feestenmeeting terug met een vijftiger uitpakt.

Jordi Verstraeten was de enige mannelijke Racinger die naar de Guldensporen stede trok, hij liep er de 800m en kwam uit op een tijd van 2’09″65. Het gros van de deelnemers moeten we gaan zoeken op de 1500m bij de dames, waar drie keer de KRCG-kleuren verdedigd werden. Het trio Bo Van Aerde, Femke D’Hauwers en Lore Van Cauteren maakte er ook nog een mooie onderlinge strijd van in hun reeks, ze finishten dan ook op een zakdoek. Bo trok aan het langste eind met een chrono van 4’59″86, Femke volgde haar op de hielen in 5’00″91 en nog een voet verder klokte Lore een tijd van 5’01″65.

Alle uitslagen uit Kortrijk kunnen HIER nagelezen worden.

J.L.