Quiz 2019 : TEAM 2B opnieuw de winnaar !

Het was “bakske vol” zaterdag in het clubhuis! 80 beschikbare zitplaatsen en allemaal ingenomen door 20 teams van 4 spelers die allemaal een gooi deden naar winst in de 7e uitgave van de KRCG quiz.

Al snel werd duidelijk dat enkele teams hun ambitie moesten bijstellen, maar voor de “fun” meedoen is ook iets en uiteindelijk is het ook de bedoeling om een plezante avond te hebben.

Vaste deelnemers als BURENLEUTE, TOTALLOSS en KZOUTDUUSTKEERZEHEN beten zich lang vast in het spoor van de favorieten, zijnde het ploegje van TEAM 2B, maar het zou uiteindelijk nieuwkomer  “SHE SELLS SEASHELLS BY THE SEASHORE” (wat een naam) zijn die de 2e plaats zou wegkapen. De ploeg die voor de 3e maal deelnam wijzigde van naam naar…. “3e KEER GOEDE KEER” en het heeft hen geen windeieren gelegd. Schoven netjes op uit de onderste regionen naar een mooie 12e plaats, al kan het ook dankzij hun jongste deelnemer geweest zijn natuurlijk. De youngsters van “LOOPOMNIUM” benaderden het dichts de schiftingsvraag en dat de “BIKEBITCHES” alleen maar uit mannen bestonden, daar zullen we ons maar geen vragen bijstellen. Het team van “JOENGNEUH” amuseerde zich rot vanop de eerste rij en de “HEKKENSLUITERS” konden vrij makkelijk de laatste plaats vermijden met zo’n naam.

Opnieuw TEAM 2B dus als winnaars al duurde het dit jaar wel erg lang eer ze een definitieve kloof konden slaan. Moed voor de anderen dus…..in 2020 zijn ze misschien te kloppen al weten we nu al dat het geen makkie zal worden, TEAM 2B behaalde immers maar liefst 121 pt op de 136 !!!

PROFICIAT aan alle teams en op naar de 8e editie, vermoedelijk op zaterdag 17 oktober 2020.