Crosscup Hannuit 19/01/2020

Niet de grote massa deelnemers van de club maar wel diegene die we hadden verwacht en dat zijn dan de klassement lopers. Bij de meiden zijn dat Femke D’Hauwers en Bo Van Aerde. Femke mee met de kopgroep, Bo zoals naar gewoonte weer met een mindere start. Toch maar weer een schitterende prestatie van beiden met Femke op de 6e plaats (op 51) en Bo op plaats 7.

Korte cross dan maar met Ruben Van Praet die een schitterend winterseizoen aan het afwerken is. Na een schitterend Provinciaal kampioenschap in het veld kwam hij nu met een 9de stek naar huis op 117 deelnemers. Bij de masters Steve Van Damme van wie we bij elke uitslag te horen krijgen dat het goed was maar dat hij toch niet 100% tevreden was. De lat hoog leggen is goed maar dan moet je ook zien dat je er over kunt. Zeg nu zelf een 8ste plaats op 127 deelnemers mag wel worden gezien.

Opgetekend door Chris