Cross Bornem 26/01/2020 (Cadetten – Masters)

Als clubverplaatsing kon Bornem wel tellen. Met meer dan 60 een verre (wat is ver in België) verplaatsing afronden met enkele schitterende prestaties moet ik zeggen en dat is dan wel positief toch. Je krijgt hier de prestaties van af de cadetten tot en met de masters.

Cadette Raquel Bracke kwam met een schitterende prestatie naar huis. Een 5de stek zal haar misschien een boost geven in de volgende wedstrijden.

Ilian Van Der Meiren, Matteo Van Belleghem, te snel gestart volgens de trainster, en Lou Verbiest kwamen respectievelijk als 16de, 25ste en 26ste over de streep.

Scholier Mauro De Keyser werd 22ste.

Bij de junioren heren eindelijk eens top voor Lennert Dewulf. Was al goed bezig op het Pk en hier kregen we dan de bevestiging. Werd 2de algemeen en eerste junior. Op naar meer zou ik zeggen.

Enige seniore bij de dames was Anna Galle die hoe verder het veldloopseizoen vordert beter en beter wordt. Werd hier knap 7de. Bij de heren moeten we naar de korte cross waar Thijs Verbeeck en Stijn D ’Heer het dienden waar te maken voor de club. Thijs werd knap 4de, Stijn hield het bij een 6de plaats.

Masters heren waar Wim De Bois, Thiery De Vreese, Dieter Houthooft en Karel Ingelbrecht het mochten bewijzen. Werden respectievelijk 14de, 15e, 20ste en 21ste.

Bij de 50 plussers werd Chris Verbeeck knap 5de, Philippe Bultinck werd 16de.

Opgetekend door Chris