Cross Bornem 26/01/2020 (Miniemen meisjes)

Rond elf uur begonnen de miniemen meisjes zich te verzamelen in het midden van het veld. De meisje waren met 6 waaronder 2 eerstejaars en 4 tweedejaars. We waren allemaal heel enthousiast aangezien het een leuk parcours was. Tijdens de opwarming zagen we al enkele leuke obstakels in het parcours. Er was onder andere een berg (zand) waar we een aantal keren over moesten , een stukje zand en nog een berg wat we heel tof vonden. De opwarming ging verder heel vlot en er was zelfs ergens in het terrein een konijn aan het graven. Om 1 uur ongeveer stonden we aan de startlijn waar een parcours van 1910 meter aan vasthing. Eerst konden we nog kijken hoe de eerstejaars het deden. Ze deden het super goed want Kaat De Bock was 10de en Saar Dombrecht was 33ste  en dat van de 41 deelnemers . De tweedejaars deden het niet slechter aangezien Jente De Wolf 5de was gevolgd door Lotte Braem die 17de was . Kort daarachter was Jolien Clopterop die 19de was en net daarachter was Marthe Verheecken met een mooie 20ste plaats. Bij de tweedejaars waren er 29 deelnemers. De trainster was trots op ons allen. Een geslaagde dag. Op naar het BK te Brussel

De Wolf Jente