Opgelet: inrit Topsporthal afgesloten

Even uw aandacht voor een praktische mededeling. Bij onze volgende indoormeetings (BK Studenten en jeugdmeerkamp) zal de inrit aan de Topsporthal afgesloten zijn wegens werken.

Deze werken starten op maandag 17/02 omstreeks 07u00. Omdat een volledige heraanleg van de rijweg wordt uitgevoerd, wordt de toegang volledig afgesloten. Toegang tot de parking Topsporthal zal enkel mogelijk zijn via de uitrit aan de Zuiderlaan (kant Sporthotel)

Toegang tot Sport- en Recreatiedomein Blaarmeersen zal tijdens deze periode enkel mogelijk zijn via uitrit Oost, welke tijdelijk ook wordt opengesteld als inrit (opgelet: tweerichtingsverkeer)!

De bussen van De Lijn zullen tijdens deze periode het domein binnenrijden via in-/uitrit Oost, om zo via de Strandlaan en Rugbylaan opnieuw op hun vertrouwde traject (Duiklaan, Trimlaan, Campinglaan) te komen. Hierdoor worden de haltes voor het Huis van de Sport (komende van Gent Centrum) en de halte voorbij de slagbomen op de Duiklaan tijdelijk niet bediend. Er wordt een vervanghalte voorzien op de Strandlaan, net voorbij inrit Oost, ter hoogte van Wielercentrum Eddy Merckx.

Vermoedelijke duur van deze werken: max. 4 weken. De aannemer voorziet de nodige signalisatie. Hij probeert de hinder te beperken en de periode van afsluiten zo kort mogelijk te houden.