Wil je (club)jurylid worden?

Door een laagdrempelige opleiding te volgen kan jij binnenkort als (club)jurylid fungeren.

Er zijn 2 startmogelijkheden:

  • Clubjurylid
  • Jurylid niveau 1

Wat is CLUBJURYLID?

Als clubjurylid engageer je je om jurytaken uit te voeren binnen je eigen vereniging. Je wordt nooit opgeroepen om te jureren op andere terreinen. Als clubjurylid kan je niet als chef van een proef of functie optreden.

Je volgt een praktische opleiding (halve dag) bestaande uit (een theoretisch deel) een praktische rondleiding op de piste.

Wat is JURULID NIVEAU I:

Als jurylid niveau I engageer je je om jurytaken uit te voeren binnen je eigen vereniging alsook bij andere verenigingen. Als jurylid niveau I kan je, indien je na verloop van tijd voldoende ervaring opgedaan hebt, als chef verantwoordelijk zijn voor een proef of functie.

Je volgt een dagopleiding bestaande uit een theoretisch deel en een praktische rondleiding op de piste gevolgd door een korte schriftelijke evaluatie + stage van 3 wedstrijden bij de verschillende disciplines.

 

Ben je geïnteresseerd in het volgen van 1 van bovenstaande opleidingen? Stuur een mailtje naar anvh@atletiek.be

De data van de opleidingen kan je hier vinden.