COVID-19 maatregelen

Aan alle atleten, ouders, trainers,

Het bestuur ontwikkelt volgend stappenplan in de lockup van trainingsactiviteit:

  • Vanaf 04.05 kunnen de A/B/C en A+ atleten terug gebruik maken van de piste.  Zij trainen maximaal met 3 trainen achter gesloten deuren. Wij laten geen andere atleten toe.
  • Vanaf 18.05 zullen trainingen worden hernomen in beperkte groep.  De praktische invulling gebeurt na overleg met de trainers.  Er zal tijdig worden gecommuniceerd omtrent een concrete planning.
  • Medio juni : indien café-activiteit wordt toegestaan zullen wij dit organiseren in de bierwagen.  Die zal in de zomermaanden gelden als bar.  Consumpties zullen in de buitenlucht kunnen worden genuttigd.  Er zal enkel elektronisch betaald kunnen worden (payconiq). Het kantinegebouw blijft tot nader order gesloten.
  • De individuele sportverzekering blijft van kracht voor atleten die individueel hun training verder zetten in eigen omgeving.

Gezien de timing van de lock up voorwaardelijk is en bepaalde maatregelen nog niet uitgeklaard zijn door onze regering raden wij u aan regelmatig de updates op onze site te raadplegen. Het bestuur volgt de evoluties op de voet in het belang van de gezondheid van de atleten, hun families en supporters. Volg het laatste nieuws op deze pagina.

Bedankt voor jullie begrip!

Het bestuur.